17 Ekim 2007 Çarşamba

Mobil imza HSBC den

İşte mobil imza HSBC den Şubeye Gitmenize Gerek Kalmasın...

Mobil İmza, Güvenli Elektronik İmza’nın cep telefonu, Blackberry gibi cihazlarda kullanılma şeklidir. 5070 sayılı Elektronik İmza kanununa göre Güvenli Elektronik İmza, elle atılan imza ile aynı hukukî sonucu doğurmaktadır. Bununla birlikte Güvenli Elektronik İmza, kanunların resmî şekle veya özel bir merasime tabi tuttuğu evlilik, tapu gibi belirli hukukî işlemler ile teminat sözleşmeleri için kullanılamaz.
Özellikleri ve kolaylıkları

* HSBC Bank Kurumsal/Ticari müşterimiz iseniz ve Mobil İmza’nız varsa, firmanıza ait EFT ve Havale talimatlarınızı, Mobil İmza ile ıslak imzaya gerek olmadan HSBC Bank web sitesi üzerinden online olarak iletebilirsiniz.
* Mobil İmza ile işlem talimatlarınızı gönderebilmek için HSBC şubesine gelerek ek bir başvuru yapmanıza ve internet bankacılığı şifresi almanıza gerek yoktur.
* Mobil İmza ile Şirketiniz Adına Talimat Vermek için tıklayın

Nasıl başvurabilirsiniz?

* Mobil İmza kullanımı için öncelikle yapmanız gereken;
o Bireysel müşterimiz iseniz Bankamız aracılığı ile,
o Bireysel müşterimiz değilseniz bireysel müşterisi olduğunuz ve Mobil İmza hizmeti sunan bir bankadan ön başvuru talebinde bulunmaktır.
* Talebinizi yaptıktan sonra nüfus cüzdanı, ehliyet veya pasaport gibi bir kimlik kartınızla birlikte herhangi bir Turkcell ExtraShop’a giderek Banka aracılığı ile ön talep olarak ilettiğiniz başvurunuzu tamamlamanız gerekmektedir.
Share:

Hiç yorum yok: