17 Ekim 2007 Çarşamba

Para transferi yaptıkça kazandıran kampanya!

Yapı Kredi ve MoneyGram işbirliği ile para transferi yaptıkça kazandıran kampanya!

Kampanyaya katılmak için uluslararası para gönderimi yaptığınız Yapı Kredi Şubelerinden alacağınız broşürü, her gönderim yaptığınızda banka yetkilisine onaylatmanız yeterli. Yaptığınız para transferi sayınız 3’e ve 6’ya ulaştığında 1 adet uluslararası arama kartını anında ilgili banka şubesinden alabilirsiniz. Ayrıca gönderim sayınız 7’ye ulaştığında önce www.send7win.com dan kayıt yapıp, hemen ardından imzalı broşürünüzü katılım koşullarında belirtilen adrese göndererek 100 adet ücretsiz cep telefonundan birini kazanma şansını yakalayabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için sizi MoneyGram hizmeti veren Yapı Kredi şubelerine bekliyoruz.

Kampanyaya kimler katılabilir?

MoneyGram sistemi ile uluslararası para gönderimi yapmak üzere MoneyGram hizmeti veren şubelerimize* gelen müşterilerimiz.

Kampanyaya kimler katılamaz?

18 Yaşından küçükler,
Yapı Kredi Bankası çalışanları,
Yapı Kredi İnternet ve Telefon Bankacılığı üzerinden uluslararası para gönderimi yapanlar.

Nasıl hediye kazanabilirim?**

1. Kampanyaya katılmak isteyen kişiler MoneyGram hizmeti veren şubelerimizden kampanya katılım broşürlerini (katılım kuponu / katılım formu ) alabilirler. Kampanya Süresi içinde müşterilerin kampanya şubelerinden yaptıkları her gönderimde (send) ilgili kampanya katılım broşürlerine (katılım kuponu / katılım formu) şube tarafından şube kaşesi basılacaktır. Bu kaşe onay anlamına gelmektedir.
2. Gönderim sayısı 3'e ulaşıp kampanya katılım broşürlerine (katılım kuponu / katılım formu) 3.onayını (şube kaşesi) almış olan müşteriler, 3. gönderimlerini yapmış oldukları şubeden ücretsiz 10 dakikalık uluslararası arama kartı alma hakkını kazanacaklardır.
3. Gönderim sayısı ve bankadan aldığı onay sayısı (şube kaşesi) 6'ya ulaşan müşteriler 6. gönderimlerini yapmış oldukları şubeden 2. bir 10 dakikalık uluslararası arama kartı alma hakkını kazanacaklardır.
4. Kampanya katılım broşürlerinde (katılım kuponu / katılım formu ) onay sayısı (şube kaşesi) 7'ye ulaşan müşteriler 1 adet cep telefonu kazanma şansını yakalayacaklardır. Kampanya katılım broşürlerinde (katılım kuponu / katılım formu) 7 onay sayısına (şube kaşesi) ulaşan müşterilerin 7. gönderim (send) referans numaralarını www.send7win.com internet adresindeki bölüme ad, soyad, telefon ve 7. gönderim referans numarası şeklinde girmeleri gerekmektedir. Bu siteye bilgilerini giren ilk 100 müşterimiz 6. maddedeki koşulları da yerine getirdikleri takdirde cep telefonu kazanacaklardır.
5. 7. gönderime ait referans numarası ile www.send7win.com sitesine kayıt olduktan sonra katılım koşullarını sağlayan müşteriler cep telefonlarını almak için şube kaşesi (onay) bastırdıkları katılım broşürünün (katılım kuponunu / katılım formu) katılımcı bilgileri bölümünde yer alan isim, soyisim, açık adres ve telefon bilgilerini doğru ve eksiksiz doldurduktan sonra İvme Marketing Group Yeşilce Mah. Yunus Emre Cad. No: 8/3 4.Levent 34416 İstanbul (0212 32562 92) adresine PTT ile APS ya da iadeli taahhütlü göndererek, kargoyla adrese teslim (gönderici ödemeli) göndererek ya da elden şahsen formlarını teslim ederek katılabilirler.
6. Kampanya katılım broşürünün (katılım kuponu / katılım formu) İvme Marketing Group’a ulaşmasının ardından 10 iş günü içinde talihlilere bildirimde bulunulacak ve cep telefonları kendilerine gönderilecektir. Talihlilere kazandıkları cep telefonlarının teslimi, katılım formlarında belirttikleri isim ve adreslere posta yoluyla ya da kişilerin kimliklerini gösterip şahsen yapacakları başvurularla olacaktır.
7. Kazananlara 7 iş günü içinde ulaşılamaması durumunda sıradaki yedek talihli ile temasa geçilecektir.

MoneyGram hizmeti veren şubeleri öğrenmek için lütfen tıklayınız

** Kampanya 01.08.2007 - 31.01.2008 tarihleri arasında ya da stokların bitimine kadar geçerlidir.
Share:

Hiç yorum yok: