17 Ekim 2007 Çarşamba

Sevdiklerinizi güvence altına alın..!

Kredi Kartınızla inanılmaz uygun koşullarda prim ödeyerek bir Ferdi Kaza Sigortası olan "Aile Güvence Planı"ndan faydalanabilirsiniz.

Aile Güvence Planı ile ister kendinizi, isterseniz eşiniz ve çocuklarınızı çok uygun koşullarda sigortalayabilir ve sürekli sigorta koruması altına alabilirsiniz.

Citibank ve AIG Sigorta A.Ş. ortaklığı ile sunulan Aile Güvence Planı, kaza sonucu oluşabilecek yaşam kaybı ve sürekli sakatlık durumuna karşı, sizi ve ailenizi koruma altına alan bir Ferdi Kaza Sigortasıdır.(1)

Eğer 66 yaşınızdan gün almadıysanız, dünyanın her yerinde geçerli olan Aile Güvence Planı ve koşulları dahilinde ve Aile Güvence Planı süresi içerisinde;

1. Deprem, sel, yanardağ patlaması, heyelan nedeniyle oluşan kazalar,
2. Kapkaç veya terör nedeniyle oluşan kazalar,
3. Trafik kazaları, ev kazaları, iş kazaları,
4. Yanık ve ani hareket sonucunda adele ve sinir incinmesi, kopması, burkulması,
5. Yılan ve haşeret sokması nedeniyle zehirlenmeler,
6. Lisanssız olarak yapılan futbol ve basketbol sporları nedeniyle oluşan kazalar,
7. Isırılma nedeniyle oluşan kuduz,

sonucu yaşam kaybı veya sakat kalma durumuna karşı Aile Güvence Planı kapsamında belirtilen teminat dahilinde sigortalısınız.

Ürünümüze ilişkin kapsam dışı kalan hususları içeren Ferdi Kaza Sigortası Genel Şartlarını okumanızı rica ederiz. Ferdi Kaza Sigortası Genel Şartları gereği, poliçe kapsamına alınmayan bazı riskler mevcuttur. Örneğin; her türlü hastalıklar, sarhoşluk, uyuşturucu madde kullanımı sonucu meydana gelen kazalar, boğulmak kapsam dışı tutulan durumlardandır.

İptal etmek veya ürün ile ilgili soru veya sorunlarınızı iletmek icin CitiPhone 444 0 500'ü arayabilir, 0216 524 73 14'a faksdan yada www.citibank.com.tr adresinden bize ulaşabilirsiniz.. Poliçe başlama tarihinden itibaren 30 gün içinde poliçenizden vazgeçmeniz ve 0216 524 73 14 numaralı faksa iptal talebinizi iletmeniz durumunda bu süre içinde çekilmiş priminiz kartınıza iade edilecektir.

Aile Güvence Planı isteğinize bağlı olarak verilmekte olup, herhangi başka bir ürün talebinde bulunmanız durumunda da, istediğiniz taktirde satın alabileceğiniz bir sigortadır. . Bu ürün bir yatırım ürünü olmadığından herhangi bir birikim değeri yoktur.

Aile Güvence Planı Teminat Seçenekleri

* Aile Güvence Planı poliçesi aylık olup, her ay sonunda aksine bir bildirim olmadığı taktirde otomatik olarak yenilenir. Her aya ait sigorta primi peşin olarak tahsil edilir.

Kaynak ve ayrıntılı bilgi için : Citibank.com.tr
Share:

Hiç yorum yok: