22 Nisan 2023 Cumartesi

Denizbank faizsiz 20 bin tl kredi veriyor

 DenizBank nakit sıkıntısı yaşayan binlerce vatandaş için 20.000 TL faizsiz kredi kampanyasını açıkladı! Üzerine fazla para ödemeden 20.000 TL sahibi olmak için gereken detaylar haberimizde!

Geçtiğimiz günlerde Akbank ve Yapı Kredi tarafından uygulanan bir kredi kampanyasının benzeri DenizBank'tan geldi. Üstelik DenizBank'ın kampanya miktarı diğer bankalardaki miktarın 2 katı! Peki, kampanyaya başvuru yapabilmek için hangi şartlar aranıyor?

YENİ MÜŞTERİLERE ÖZEL

DenizBank açıkladığı 20.000 TL'lik ihtiyaç kredisinin yalnızca yeni müşterilere özel olduğunu vurgularken bu müşterilerin mobil uygulama üzerinden başvuru yapmaları gerektiğini de aktardı! Çünkü DenizBank'ın sunduğu kredi kampanyası yalnızca mobil uygulama üzerinden DenizBank'ın yeni müşterisi olan kişiler için geçerli olacak!

KREDİ KARTI BAŞVURUSU

20.000 TL ihtiyaç kredisi için mobil bankacılık üzerinden başvuru yapan vatandaşlar; ayrıca kredi kartı başvurusu yapmaları da gerekiyor. Başvurunun ardından müşteriler 1000 TL nakit avans kredi kartından ve 10.000 TL bireysel ihtiyaç kredisi olarak kullanım imkanı sağlıyor!

Share:

Hiç yorum yok: